Žena tvrdi da su joj u Nike trgovini oduzeli džemper jer je “pripadao drugom kupcu”

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LIJEPO je kada se prodavači u trgovini dodatno potrude oko nekog kupca, ali što ako tim postupkom zakinu drugog? Upravo se to navodno dogodilo tiktokerici Christine (@cdawg7693) u Nike trgovini u Washingtonu. Svoje, kako ga naziva, “užasno iskustvo” podijelila je na TikToku,

“Nikada nisam mislila da će moj prvi TikTok biti o ovome, ali moram razgovarati o tome”, započinje u videu. Bila je u božićnoj kupovini s prijateljicom u Nike trgovini u Factoriji u Washingtonu, kada je naišla na božićni džemper na rasprodaji. 

Christine je rekla da je “pregledavala” ostatak ponude u trgovini s džemperom u ruci nakon što ju je prijateljica uvjerila da ga kupi. Kaže da je tada mlada prodavačica došla do nje i rekla joj: “Ovaj džemper zapravo pripada drugom kupcu i moram ga uzeti.”

“Kako mislite da pripada drugom kupcu?”

“Ja sam joj rekla: ‘Kako mislite uzeti i da pripada drugom kupcu, našla sam ga na stalku?’ A ona je samo ponavljala da to pripada nekom drugom kupcu i da ga mora uzeti”, prepričala je. Christine je rekla da je bila “zbunjena” tijekom interakcije. “Nikada nisam prošla kroz tako nešto”, rekla je.

Također je rekla da je radila u maloprodaji i da ima sedam godina iskustva u radu s kupcima, zbog čega se zapitala zašto prodavači nisu čuvali taj džemper iza blagajne ako je već nečiji. “To je ono što inače radite”, istaknula je.

Christine je rekla da su ona i njezina prijateljica nastavile razgledavati ponudu trgovine i na kraju ugledale kupca koji je završio s džemperom, što je potaknulo teoriju. “Mislimo da prodavačica poznaje tog kupca, da su u srodstvu”, rekla je. Naposljetku je zatražila da razgovara s voditeljicom trgovine. 

Kaže da je bila “od pomoći i da je rekla da postoje bolji načini za rješavanje ovakvih stvari”. Na kraju je Christine rekla da je voditeljica pronašla džemper za nju na internetu, naručila ga i uskladila cijenu s onom na rasprodaji. Međutim, Christine je istaknula da je propustila dodatnu promociju u trgovini zbog ponašanja prodavačice. 

“Ovo je ludo”

“Ovo je ludo”, “Grozno”, “Zvuči kao da je prodavačica ili njezina prijateljica željela taj džemper za sebe. Ja ga ne bih dao, zovi menadžment”, “Prvo sam pomislio da ga je zaposlenica htjela za sebe, ali budući da ste vidjeli kupca, mislim da je samo mlada i neiskusna”, “Ne bih joj dala da ga uzme”, neki su od komentara. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *